måndag 24 november 2008

Ännu mer snö

Idag är jag ledig och kunde ha legat hemma i värmen under ett lager filtar och kollat på film och druckit kaffe eller nåt.. Istället sitter jag nu i skolan och ska läsa igenom tonvis med dokument och försöka göra något vettigt av det hela... får väl se hur det går med den saken :)
Trotsade vädrets makter alltså och tog mig ut trots snöstorm... hade nog inte gjort det om jag inte känt mig bra stressad över att jag har en hel del att göra både med nytt grupparbete och en ny tenta. Ska dessutom flytta innan jul så jag är inte direkt sysslolös nuförtiden..
Fast det känns otroligt skönt att jag snart slipper de långa resorna till jobbet..tycker det ska bli jättekul att flytta =). Men ska flytta till en betydligt mindre lägenhet så det innebär en del utrensning hemma :D

söndag 23 november 2008

Snö

Det var alldeles vitt ute när jag vaknade imorse.
Och för mig betyder snö att jag kommer att frysa. Rejält dessutom :(
Spelar ingen roll vad jag klär på mig.
Dessutom innebär snö och halka att det blir en hel del att göra på jobbet.

Hade verkligen inte någon vidare lust att jobba idag. Ville bara krypa ner under täcket och helst av allt stanna där i värmen under resten av dagen...kanske rent av under hela helgen =)
Men jag gav mig tappert iväg till jobbet iallafall. Och lyckades klara mig från att drutta på ändan :) Visade sig bli rejält mycket att göra på jobbet, många som hade otur och halkat omkull så det var fullt upp på ortopeden.
Det var jättekallt även inne på jobbet, jag har märkt att jag dras mer och mer till det värmeskåp med filtar vi har i en korridor :D. Än så länge har jag lyckats motstå frestelsen men tror det bara är en tidsfråga innan jag är där och norpar åt mig en varm filt...

tisdag 4 november 2008

Tisdag

Jag vet. Det var länge sedan jag uppdaterade. Det har varit fullt upp med skolarbete, leta läganhet och heltidsjobb om vartannat.. Och däremellan lite tid för annat =)
Nu har jag hittat en lägenhet betydligt närmare mitt jobb. Jag skulle till och med kunna gå till jobbet om jag ville :D Ska iväg och skriva på uppsägningspapprena alldeles strax =)
Ska bli så skönt att slippa vänta på bussar och tåg... Idag fick jag åka ersättningsbuss. Igen.
Men jag log ändå för mig själv för nu vet jag att den tiden snart är ett minne blott =)