måndag 19 januari 2009

Vårlängtan

Trodde aldrig att jag skulle orka upp imorse... jobbade rätt sent igår, och går dessutom och bär på någon envis förkylning som bara vägrar släppa taget :(
Tog mig ändå upp på ett eller annat sätt... men säger det igen- måndagar tillhör verkligen inte mina favoritdagar..
Det bästa med att börja tidigt är iallafall att man även får sluta tidigt =)
Fick dock en smärre chock på lunchen när jag gick ut för att hitta något ätbart till lunch och hamnade mitt i en snöstorm...det har ju varit riktigt fint väder de senaste dagarna med lite solglimtar och ljus, så var inte beredd på snö och slask..

Jag längtar efter våren nu.

fredag 16 januari 2009

Installerad

Det var ett tag sedan jag uppdaterade... Har haft fullt upp med både flytt, tentor, jobb och förkylning... Var tvungen att göra mig av med ett riktigt fint piano för att kunna få plats i nya lägenheten.. det var riktigt tufft det... Som tur är har jag ju Kurzweil kvar till tröst =).
Men nu är jag installerad i nya lägenheten och kursen är avslutad.. fast det förstås, jag vet inte om jag klarat sista tentan än.. men grupparbetet är godkänt och klart iallafall :)
Kan inte påstå att jag är sysslolös nu heller.. det är ju inte helt klappat och klart här hemma direkt.. Kartonger överallt..
Men det är en otrolig skillnad att bo så mycket närmare jobbet och slippa skumpa runt på bussar och tåg i tid och otid..