måndag 28 juli 2008

Måndag igen

Hade en riktigt go start på dagen, glömde till och med bort att det faktiskt var måndag =)
Hann med lite shopping innan jobbet rent av =)

Sedan smög sig måndagen sakta men säkert på. Får vara glad över att ha undkommit dagen med ett antal smärre rivmärken och nåt blåmärke :/ Hehe och inte var det någon livsfarlig missbrukare eller så som attackerat mig utan en gammal dam som bedömts som okontaktbar.. så jag var inte riktigt beredd, helt enkelt..
Och stark var hon, trots sin ansenliga ålder och sin sjukdom :(
Lyckades få armen i kläm också under kvällen :/
Annars en vanlig måndag. Med lite extra krydda i form av hotelser. Och felprioriteringar som medförde oändligt mycket merarbete.

Fick skjuts hem =). Rena blodbadet på vägen.. Vet inte hur många påkörda djur vi såg :(
Fick höra en så sorglig älghistoria som utspelade sig för några år sedan. En älg hade blivit påkörd nära kollegans dåvarande hus. Senare på kvällen hade hon gått ut med hunden och blev halvt ihjälskrämd av nåt djur som sprang runt i skogen. Visade sig att älgen haft en liten kalv.. Den sprang runt helt förvirrad och visste inte vad den skulle ta vägen :( Den höll sig i närheten av deras hus och stod alltid helt stilla när kollegan dök upp. Hon stod ofta så nära att hon kunnat klappa =) Men det vågade hon aldrig.. Tydligen överlevde kalven iallafall :D

Ska få skjuts till jobbet imorgon också.. Och nu är det snart tisdag =)

2 kommentarer:

Nollan sa...

Börjar en dag som måndag bra, så kan man nästan ta lite motstånd längre fram under dagen ;) Och nu är det tisdag, hoppas du har en fin dag!

nurseblog sa...

nollan: Jo, de är lätträknade, de måndagar som börjar så bra som den igår.. Så lite motstånd både igår och idag är faktiskt lätt att ta =)
Är ju dessutom helt underbart väder med sol och värme :)
Hoppas du har en bra kväll!