tisdag 29 juli 2008

lugn dag

Fick det riktigt stressigt imorse, vet inte vart tiden tog vägen :/ Gick ändå upp i god tid för att kunna ta det lugnt.. Det lyckades alltså inte :(
Kollegan fick vänta. Fast inte särskilt länge.. Blev genast på gott humör när hon berättade om sin gulliga dejt =) Hade fått världens goaste mejl imorse. Inte för att hon berättade några detaljer, förstås ;)
Visade sig vara väldigt lite trafik på vägarna, så vi kom i god tid ändå, hade flera minuter till godo ;) och kunde slänga i oss lite kaffe innan vi började. Tack och lov för det.
Var en rätt lugn dag, lite lagom att göra. Hann få en hel del datatips av en snäll kollega. Hehe nu ska jag bara lyckas omsätta hans tips i praktiken ;) Få se om datorn blir på bättre humör efter det..
Blev ombedd att byta till kvällspass imorgon. Kanske bra med lite sovmorgon trots allt..

Flera patienter som har kommit in den senaste tiden har legat åtskilliga dagar på golvet hemma utan att någon saknat dem. Idag kom det in en man som hela tiden varit vid medvetande men inte kunnat ta sig upp på flera dagar. Kan inte (eller vill inte) ens föreställa mig hur det skulle kännas att vara i den situationen. Har fortfarande gråten i halsen när jag tänker på mannens berättelse och beskrivning av hur han kände.

2 kommentarer:

Nollan sa...

Lugn dag är bra ibland, ffa efter en morgon med tidsbrist. Sov gott och hoppas du får en bra onsdag!

nurseblog sa...

nollan: Jo, skönt med lugn dag emellanåt, även om tiden går väldigt långsamt då. Misstänker att det inte blir lika lugnt idag :/
Hoppas du får en riktigt bra onsdag du också!