onsdag 9 juli 2008

Jobb igen

Förstår egentligen inte hur det är möjligt att jag kan vakna upp och vara ännu tröttare än när jag stupade i säng :/ Förhoppningsvis är det en övergående fas så här på morgonen bara.. får bli en del kaffe under dagen med andra ord..
Blir dock aningen piggare av att solen skiner =) Jag är uppenbarligen rätt skicklig på att pricka in rätt dagar att vara ledig på.. jobbar allt som oftast när det är fint väder :(

Insåg igår att det är dags att införskaffa lite kurslitteratur inför utbildningen i höst.. Har redan fått mail om vikten att börja sätta sig in i allt material.. Riktigt spännande böcker verkar det som, så det ska bli kul =)

Tycker Kurzweil ser lite ledsen ut..skulle nästan vilja ta med honom till jobbet idag faktiskt.. eller ännu hellre stanna hemma hos honom.. Hehe får man vara hemma med sjuk synt?

Hoppas ni får en superbra dag!

2 kommentarer:

beerbelly sa...

Hehe det är märkligt med trötthet. Hoppas du piggnar till senare med kaffe.
Trist att det inte var bättre väder igår då :/ brukar oftast kännas sådär när man jobbar tycker jag. Dåigt när man är ledig..
Kul om du ser fram emot utbildningen.

Stackars kurzweil. Klart du får stanna hemma hos honom. Vad är det för värld vi lever i annars =)
Tack. Hoppas du får en superdag med!
Kramar

nurseblog sa...

beerbelly: Väldigt märkligt..tycker ju att man borde vara piggare efter att ha sovit ett antal timmar..vad är det annars för vits med att sova?
Hehe tror nog att kaffet piggar upp, det brukar funka rätt bra =)

Hehe ska testa någon dag när han är riktigt risig ;)
Ha det gott idag!
Kramar